Gør dig klar!

Kursus

Skal det lykkes at arbejde som teltmager, er god forberedelse vigtig. Et "GO Equipped Tentmaking Course" er et godt sted at begynde.

Dette kursus er udviklet i samarbejde med Global Opportunities og TENT og giver en fin indføring i det meste af det, du har brug for at vide noget om, inden du går i gang med at læse, arbejde eller drive forretning i udlandet. Global Opportunities og TENT har tæt kontakt med et stort antal aktive teltmagere, og indholdet af kurset bliver hele tiden opdateret i overensstemmelse med de erfaringer, teltmagerne gør sig.

Klik her for at finde tid og sted for et Go Equipped kursus du kan tage.

Vejledning og opfølgning

TENT har 14 års erfaring med at udruste og støtte teltmagere. Den erfaring, som dette har givet, vil vi gerne dele med dig. Derfor tilbyder vi personlig vejledning til alle dem, der mener, at teltmagervirksomhed kan være noget for dem. Vi er vant til at vejlede folk i forskellig alder og med forskellige kompetencer, og du behøver ikke være afklaret i spørgsmålet om, hvorvidt du skal rejse ud, inden du kontakter os. For at komme i gang kan du benytte skemaet til højre. Vi glæder os til at høre fra dig!

"Working Your Way To The Nations"

Hvis du vil læse mere om teltmagertjeneste, kan du hente en gratis kopi af bogen ''Working Your Way To The Nations''. Den giver god information og indeholder testspørgsmål, så du kan teste dig selv og se, hvordan du kan forberede dig. Tag det ikke tungt, hvis nogle af dine resultater er dårlige. Tag hellere kontakt til os, så kan vi hjælpe dig videre.

Anvend dette skemaet, og læg en besked til os. Vi tager kontakt så hurtigt som muligt.

* Fields marked with asterisk(*) are required.