Nyheder

Her finner du nyheder om, hvad der sker i den danske jobmissions bevægelse. Klik her for at læse internationale nyheder.

– Ingen grunn til å legge igjen troen hjemme

– Det er trist at mange legger igjen troen sin hjemme når de går på jobb. Når vi er tydelige som kristne, skapes det rom for samtaler om tro, sier Silje Wiig Andersen. Nå avrunder hun et tre års langt opphold som gründer i London for å lede Tent Norge.


Vil gjøre land i Vest-Afrika til sendenasjoner

Mange av nasjonene i Vest-Afrika er vant til å ta i mot misjonærer. Nå vil ledere fra regionen snu strømmen og heller sende mennesker til andre land.


Bygger sør-amerikansk bevegelse

Tent Brasils arbeid er fortsatt i startfasen. Direktør Gustavo Borges ønsker likevel å hjelpe andre nasjoner i Sør-Amerika med å starte tilsvarende arbeid.


Vil styrke Tents strategiske rolle

– Tent har et skarpt og forbilledlig fokus på kall og utrustning. Gjennom rekruttering og utrustning av studenter, fagpersonell og forretningsfolk vil selskapet spille en viktig strategisk rolle i arbeidet med å nå folkegrupper der evangeliet ikke har slått rot, mener Rolf Kjøde. I mai ble han valgt til ny styreleder i Tent.


Vil gi unådde folkeslag en egen søndag

Flere organisasjoner har dannet en allianse for unådde folkeslag. Nå ønsker de at den verdensvide kirken skal sette av en egen søndag med fokus på alle som enda ikke har tilgang til evangeliet.


Årets beste misjonsbøker

Globalisering, fattigdom og forsoning står i fokus for utgivelsene Christianity Today har kåret til årets beste misjonsbøker.


Ingen vei tilbake for Tent Nigeria

Tent Nigerias offisielle registrering er i havn. Nå starter arbeidet med å få av gårde de første 100 teltmakerne.


Drømmer om å forandre verden

– Jeg drømmer om å se en stor strøm av forretningsfolk, arbeidere og studenter som flytter til andre nasjoner for å tjene Gud og skape forandring i verden, sier Gustavo Borges.


Dra på oppdagelsesreise med Tent

Tents nye GO Discover-program skal hjelpe folk til å finne ut mer om hvordan Gud har designet dem og om hans kall og misjon.


Hvordan kan du endre dette kartet?

Fargene på kartet forteller at det er store mangler i den verdensvide kirken. Kanskje du kan bidra til at noen av dem blir endret?


Derfor trenger vi en ny reformasjon

Martin Luther ga vanlige folk tilgang til Guds ord. Vi trenger en ny reformasjon som gir alle tilgang til Guds arbeid.


Transit through Düsseldorf

If you plan to work abroad the coming years you should make a stopover in Düsseldorf in November.


Want to go to a tough place?

The presence of Christian business people, professionals and students can make a huge difference in nations where the church is persecuted. Here is a map that can be of help if you want to go to one of those tough places.


The ignored mission problem

The problem is huge and it causes great damages for individuals and teams in mission. For several reasons it is still not getting much attention.


From Ghana to the nations

The team behind the West Africa Consultation and training in Ghana last month wants to see a great number of tentmakers being recruited and trained in the years to come. – We should aim at making Ghana a major sending nation within the coming ten years, says Devine Amattey who leads Tentmakers International in Ghana.


Vi kommer gerne ud at forkynde, undervise eller holde seminar om jobmission!

Igennem de sidste 15 år har Tent arbejdet med jobmission. Vi har fået erfaringer igennem disse år og vil derfor gerne komme ud og forkynde fra Guds ord, om at være Jesu discipel generelt, men også på arbejdspladsen. Vi underviser og holder seminar både for kommende jobmissionærer og menigheder, som gerne vil være mere missional. Men vi kommer ud til alle, som gerne vil vide mere om de mange muligheder der findes i verden, at sprede de gode nyheder om Guds rige og Jesus Kristus. 


Udlandspraktik - en spændende mulighed for studerende!

KFS i Danmark tilbyder studerende en spændende udlandspraktik. Se mere på følgende link http://udlandspraktik.kfs.dk

Tent Danmark samarbejder med KFS og er en god støttespiller, når du rejser i udlandspraktik.


Tent deltager på Mission14 konferancen i Hillerød i november

Når Mission14 går igang er Tent med. Vi har en stand på konferancen og der kan du hører mere om mulighederne for dig at rejse ud igennem et arbejde, hvor du kan bruge din uddannelse og erfaringer. 


Tent Danmark nyt telefon nummer

Tent i Danmark har fået nyt telefon nummer. Det nye nummer er (+45) 26891000. 


Tent deltager på ELM´s landsstævne i Hillerød 17-19. oktober

Evangelisk Luthersk Mission landsstevne bliver afholdt i weekenden 17-19. oktober i Hillerød. Tent er med, både med stand og Heri Kjærbo, daglig leder i Danmark, holder et seminar om jobmission.


Udrustning i jobmission? Få en plads på kurset i Bergen i foråret i 2015

Ønsker du at bruge din uddannelse og måske erfaringer i udlandet, men føler ikke at du rigtig er udrustet til at dele din tro? Nu har du mulighed for at komme på det helt rigtige kursus, hvor du bliver udrustet til at rejse ud som jobmissionær, hvor du bruger både din uddannelse og får lov til at leve din passion ud!


Jobmission officielt købt af Tent International

Jobmission i Danmark blev sat til salg i begyndelsen af 2014. I går foregik det officielle køb, hvor Tent International betalte ejerne kr. 1,- for Jobmission. Visionen lever videre! 


Tent kommet godt igang i Danmark

Tent blev præsenteret på DBI i København i går. Nu er Tent også en virkelighed i Danmark og vil mobilisere kristne til jobmission, både her hjemme og ud i al verden.


Klar til opstart af Tent Danmark

I weekenden 18.-21. september 2014 præsenteres den nye, danske teltmakerbevægelse Tent Danmark. Både i København og Århus vil der være markeringer af at organisationen Tent nu overtager Jobmission.