Udrustning i jobmission? Få en plads på kurset i Bergen i foråret i 2015

Last updated 30 September 2014 20:36

Ønsker du at bruge din uddannelse og måske erfaringer i udlandet, men føler ikke at du rigtig er udrustet til at dele din tro? Nu har du mulighed for at komme på det helt rigtige kursus, hvor du bliver udrustet til at rejse ud som jobmissionær, hvor du bruger både din uddannelse og får lov til at leve din passion ud!

29. april til 3. maj bliver et spændende kursus for jobmission holdt på Tenthuset i Bergen, Norge. Dette er et kursus, hvor du kan lære en masse om at nå længere ud på din arbejdsplads med evangeliet. Det er et særligt kursus for alle, som tænker på at rejse ud til et andet land, for at dele evangeliet med unåede folkeslag. 

Kurset har kørt i flere år i Bergen. Omkring 30 deltagere kommer fra hele verden. Der er rygter om pladserne. Derfor haster det at melde til. Lærerne kommerer fra mange lande med mange erfaringer. Programmet er designet til at give kommende jobmissionærer så en god udrustning som muligt. Derfor er det faglige på et højt niveu, samtidig på en praktisk plan, så det er brugbart. Alle deltagerne få adgang til en stor resourcebank, så de kan arbejde videre med jobmissionen efter at kurset er endt. Kurset er på engelsk, da rigtig mange jobmissionærer kommer til at bruge engelsk i udlandet og det er et internationalt kursus. 

Se meget mere på vores link: http://tentinternational.org/events/tmcourse/2015bergen

Om du/i har spørgsmål angående kurset, er i velkommen at sende mail til heri@tent.no

 

Back