Tent kommet godt igang i Danmark

Last updated 19 September 2014 17:16

Tent blev præsenteret på DBI i København i går. Nu er Tent også en virkelighed i Danmark og vil mobilisere kristne til jobmission, både her hjemme og ud i al verden.

Resource Centret Tent International er nu officielt kommet igang i Danmark. Dette skete på Dansk Bibel Insitut i går eftermiddag, hvor 20 personer var kommet sammen. Reider Poulsen, missions konsulent fra Luthersk Missionsforening sagde noget om jobmissionen i LM og Børge H. Andersen, rektor på DBI sagde noget om teologien på øjnehøjde.

Peder Ø. Jensen, general sekretær i ELM fortalt lidt om hvordan Jobmission begyndte i Danmark og historien frem til salget af Jobmission til Tent International. Steinar Opheim, leder i Tent International fortalte blandt andet at visionen i Jobmission vil leve videre i Tent Danmark. 

Heri Kjærbo, daglig leder i Tent i Danmark fortalte kort om, hvad man kan bruge Tent til og hvordan en kan bidrage med resourcer ind i Tent med. Derefter fortalte Kristine Bodilsen, bestyrelsesmedlem i Tent International, om sine erfaringer i job i udlandet og betydningen af et resource center, som Tent. 

Til sidst blev der serveret kage og kaffe, hvor samtalen fortsatte om jobmissionens muligheder. i morgen holder Tent præsentationsdag i Århus, for alle som gik glip af dagen i København.

Back