Vær med på vinderholdet!

Efter opstarten for 120 år siden har The Coca Cola Company bogstavligt talt nået hele verden rundt. 2000 år efter at Jesus befalede sine disciple at bringe evangeliet til alle folkeslag, er der stadigvæk meget, der mangler. Derfor trænger vi til nye initiativer.

Vi mener, at kristne studerende, fagpersoner og forretningsfolk har en hovedrolle, når det drejer sig om at fuldføre denne missionsopgave. Siden år 2000 har TENT arbejdet for at ''udruste de hellige til at gøre tjeneste"(Ef.4,12) og for at opmuntre og hjælpe mennesker til at gøre tjeneste i deres arbejdsliv og til at leve og arbejde for Herren. Nu inviterer vi dig til at blive en del af den voksende, verdensomspændende bevægelse af kristne, der vil dele deres liv i Kristus med deres medstuderende, kollegaer og forretningsforbindelser.

Her er nogle af de skridt, du kan tage, for at finde ud af hvordan Gud på nye måder kan bruge dig via dit studiue, din arbejdsplads og din forretningsvirksomhed:

1. Sæt dig ind i, hvad teltmagervirksomhed er

Læs artiklen:''Why did Paul make tents?'' Dens forfatter, Ruth Siemens, var pioner i den internationale teltmagerbevægelse, og hendes artikel giver dig et godt indblik i, hvordan Gud kan bruge studerende, fagpersoner og forretningsfolk.

2. Hold dig opdateret

TENTs månedlige nyhedsbrev, Intent, holder dig løbende informeret om, hvad Gud udretter gennem kristne studerende, fagpersoner og forretningsfolk. Ved at udfylde skemaet til højre, kan du abonnere på nyhedsbrevet. Hvis du 'liker' os på Facebook og følger med på Twitter, vil du blive opdateret så snart, der sker noget nyt. Du kan finde links til vores facebook- og vores twitterside nederst på siden.

3. Kontakt os

Ønsker du at komme i kontakt med TENT, kan du udfylde skemaet til højre. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt. Du behøver ikke at være afklaret i spørgsmålet om at rejse ud som teltmager, inden du tager kontakt. Vi er vant til at møde mennesker, som befinder sig midt i tankeprocessen. Ønsker du at læse mere om teltmagermission og det, TENT kan tilbyde, inden du kontakter os, kan du klikke her.

Anvend dette skemaet, og læg en besked til os. Vi tager kontakt så hurtigt som muligt.

* Fields marked with asterisk(*) are required.