Hvorfor teltmakertjeneste?

2000 år efter at Jesus bad sine efterfølgere om at gøre alle folkeslag til disciple, er der fortsat en del arbejde tilbage før opgaven er udført. Ifølge Joshua Project regnes fire ud af ti folkegrupper som unåede. Langt de fleste af disse bor i lande, hvor der er begrænset trosfrihed, og hvor traditionel, kristen mission ikke kan slår til. Kristne studerende, fagpersoner og forretningsfolk bydes derimod velkommen overalt. Kristne arbejdere har i mange lande et godt rygte. Selv i lande, som forfølger dem, der vil høre Jesus til, har både myndigheder og arbejdsgivere et ønske om at rekruttere kristne. Vi tror, dette er en dør Gud har åbnet for at evangeliet skal blive kendt overalt.

I Romerbrevet skriver teltmageren Paulus "Men hvordan skal de påkalde ham, som de ikke er kommet til tro på? Hvordan skal de tro på ham, som de ikke har hørt om? Hvordan skal de høre, uden at nogen prædiker?"(Rom. 10, 14) . Er du villig til at flytte og arbejde i en anden kultur, så Jesu navn kan blive kendt nye steder?

I artiklen "Why did Paul make tents?" kan du læse mere om, hvad teltmagertjeneste er. Benyt skemaet til højre og tag kontakt med TENT, hvis du kunne tænke dig at bo og arbejde i udlandet i en tjeneste for Gud.

Kontakt oss

* Fields marked with asterisk(*) are required.