Hvad er teltmagertjeneste?

Ordet teltmagertjeneste har vi fra apostlen Paulus. Paulus arbejdede som teltmager, og ved sit håndværk tjente han helt eller delvist til sit ophold rundt omkring på sine missionsrejser. I dag anvendes teltmagerbegrebet om alle, der via deres arbejde, rejser til fremmede kulturer for at leve og arbejde for Herren.

Efter at TENT blev etableret i år 2000, har vi kunnet følge kristne studerende, fagpersoner og forretningsfolk, der via deres faglige kunnen kan bidrage til at opbygge det samfund, de bor i og er en del af. Et veludført arbejde er tit et godt vidnesbyrd om den Gud, vi tjener. Dette kan i anden omgang åbne muligheder for gode samtaler om tro. I vor tid har trosfrihed trange kår i mange lande, og flere af disse er lukket for kristen missionsvirksomhed.

Kristne studerende, fagpersoner og forretningsfolk er imidlertid velkomne over alt. Netop derfor tror vi, at teltmagere udgør en nøglegruppe i arbejdet for at fuldføre Jesu opgave om at gøre alle folkeslag til hans disciple.

Hvis du ønsker at sætte dig videre ind i, hvad teltmagertjeneste er, kan du læse følgende artikel: "Why did Paul make tents?"

Kom i kontakt med os via skemaet til højre, hvis du mener, at teltmagertjeneste kan være noget for dig.

Her kan du læse mere om at være teltmagerstuderende.

Her kan du læse mere om at være teltmager og fagperson.

Her kan du læse mere om at være teltmager og forretningsmand.

Klik her, hvis du ønsker at bidrage til TENTs arbejde med at bringe evangeliet videre.

Kontakt oss

Hvis du har spørgsmål til teltmagertjeneste kan du udfylde denne formular og vi vil kontakte dig, så snart vi kan.

* Fields marked with asterisk(*) are required.