Du er mere end en fagperson!

''Arbejder du på fuld tid for Herren?'' Dette spørgsmål har TENT stillet mange hundrede mennesker. De, som rækker hånden op, er for det meste kun dem, som arbejder i menigheder, kirker og kristne organisationer. Her kommer så de gode nyheder til alle os andre: det er muligt gennem alt arbejde at arbejde på fuld tid for Gud.

Det kan vi gøre gennem alt ærligt arbejde! Ved god arbejdsindsats kan vi være med til at opbygge det samfund, Herren har placeret os i. Og gennem samtaler med kolleager kan vi vise vej til Jesus.

Her er nogle grunde til, at TENT ønsker at rekruttere kristne fagpersoner til en tjeneste i udlandet:

  • Fagpersoner er med til at opbygge samfundet. Kristne fagpersoner har mulighed for at lade fag og tro gå hånd i hånd og derved vise, at kristne værdier på en god måde kan have en positiv indflydelse også på vækst og udvikling.
  • Mange lande mangler de kompetencer, som vestlige fagpersoner har, derfor er det vigtigt, at nogle er villige til at rejse ud, så disse kompetencer kan komme andre til gode.
  • De fleste af dem, som ikke har hørt evangeliet før, bor indenfor grænser, der er lukket for kristen missionsvirksomhed. Men kristne fagpersoner ønskes velkomne overalt. Endda også i lande, hvor kristne forfølges, anser man det som et plus, hvis du som fagperson er en kristen.

I TENT har vi en vision om, at evangeliet skal nå ud til alle arbejdspladser. På arbejdsstedet skabes der nemlig naturlige relationer mellem de mennesker, der følger Jesus og dem, der endnu ikke har lært ham at kende. Ifølge Barna Research i USA er venskab nemlig den væsentligste årsag til, at nye mennesker kommer til tro. Ved god arbejdsindsats og samtaler med vore omgivelser kan vi i ord og handling vise, hvem Jesus er.

Inspiration

Læs artiklen ''Why did Paul make tents?''. Den kan give dig mange input til, hvordan din tro kan integreres i dit hverdags- og arbejdsliv.

Tag kontakt

Tag kontakt til TENT, hvis du tænker på at arbejde i udlandet.

Under banneret ''Vær med/Hvad kan TENT gøre for dig" vil du få yderligere information om, hvordan TENT kan være dig til hjælp. Du kan også kontakte os via skemaet til højre. Vi glæder os til at høre fra dig!

Anvend dette skemaet, og læg en besked til os. Vi tager kontakt så hurtigt som muligt.

* Fields marked with asterisk(*) are required.