Vær med i en verdensomspændende bevægelse

De teltmagere, som TENT arbejder med, tjener selv penge til livets ophold gennem det arbejde, de har. I den verdensomspændende bevægelse af studerende, fagpersoner og forretningsfolk, der bringer evangeliet videre, er der alligevel brug for medspillere. Hvis du tænker, at du ikke skal rejse ud, kan du være med i TENTs supporttjeneste. Her finder du nogle måder at engagere dig på:

TENTs bedetjeneste

Som medarbejder i TENTs bedetjeneste får du hvert halvår en folder med information om de teltmagere, som TENT følger og om TENTs arbejde generelt. Hvis du ønsker at følge de udsendte tættere på, kan du få tilsendt information fra teltmagerne selv. Engagement i TENTs bedetjeneste bliver fornyet hvert år. Du kan tilmelde dig ved at klikke her.

 

TENT-supporter

TENT-supportere bidrager med faste gaver til TENTs arbejde. Du bestemmer selv hvor tit, du vil give. De gaver, der kommer ind bliver brugt til at styrke TENTs arbejde med at rekruttere, udruste og støtte teltmagere. Du kan vælge, om du vil øremærke din gave til TENTs virksomhed, TENTs støtte til aktive teltmagere eller der, hvor behovet er størst. Du kan melde dig som TENT-supporter her.

 

TENT-medarbejder

TENT er hele tiden på udkig efter gode medarbejdere, der deler organisationens vision om at nå længere ud med evangeliet. Ønsker du at bidrage med arbejdstid i TENT? I dette skema kan du bare sætte kryds, så tager vi kontakt til dig.

Klik her for at komme direkte til skemaet, hvor du kan bekræfte hvilken måde, du vil bidrage på.